Welkom bij Automarktplaats.net!


Ford Mondeo 1.8l 92-kw wagon

Ford Mondeo 1.8l 92-kw wagon

€ 3.500,00
blauw
09-2006
126 pk
171.084 km
1.798 cc

Benzine
5
Stationwagen
08-2008
Handgeschakeld
1.434 kg


Opties & accessoires

ABS, Achterbank neerklapbaar, Airbags voor, Airconditioning, Armsteun, Centrale vergrendeling, Climate control, Cruise control, Electrische ramen, Lichtmetalen velgen, Metallic lak, Mistlampen voor, Onderhoudsboekjes aanwezig, Radio, Ruitenwisser achter, Stuurbekrachtiging, Er is een mogelijkheid om er een afneembare trekhaak op te zetten. Wij hebben deze, ook zie omschrijving auto, nooit gebruikt!

Omschrijving

Wij zijn de tweede eigenaar, sinds juni 2011, van deze auto en is goed in onderhoud geweest. Het is een ruime auto waar wij met 4 personen in hebben gereden. Verder is er nooit in gerookt. Deze uitvoering is er een met cruise control en er kan een afneembare trekhaak op (deze hebben wij verder nooit gebruikt). De auto is APK gekeurd tot 30 Oktober 2018. Wij doen de auto weg ivm. gezinsuitbreiding (tweeling). Het is zeker een heel fijne auto om in te rijden waar we met ontzettend veel plezier in hebben gereden. Voor meer informatie kunt u terecht bij mij. Voor meer informatie kun

Milieu

  • B

Aangeboden door

Frank Tamis
Tel.
Ommen, Overijsel



Automarktplaats.net is een auto advertentie site voor zowel particulieren als auto bedrijven. Als u uw auto wilt verkopen dan bent u op Automarktplaats.net op het juiste adres.

Hier klikken